About us

Hanneke Dallmeijer

Geograaf & cultureel anthropoloog / Veda Photography

Hanneke Dallmeijer is geograaf en cultureel anthropoloog. Haar fotografische interesse gaat uit naar een scala aan onderwerpen: landschappen, planten (vooral macro’s) en menselijke activiteiten. Hanneke maakt ook zeer originele bruidsreportages. En mocht u een fraai album willen hebben van uw huis en tuin, dan is zij tevens de persoon die u van dienst kan zijn.

Jan Veen

Gedragsecoloog / Veda Photography

Jan Veen is gedragsecoloog en heeft in het verleden onderzoek verricht aan de Universiteit van Groningen en het Instituut voor Bos- en Natuuronderzoek (Alterra). Thans is hij actief in projecten die gericht zijn op de bescherming van wetlands en watervogels. Vogels vormen tevens zijn belangrijkste fotografische doelwit. Hij probeert deze dieren vast te leggen in hun natuurlijke omgeving.

Thor Veen

Bioloog / Veda Photography

Thor Veen is eveneens bioloog, gespecialiseerd in diergedrag, ecologie en theoretische biologie. Tijdens zijn vele reizen legt hij alle facetten van de natuur vast, maar ook bij hem vormen actiefoto’s van vogels het belangrijkste doelwit. Thor woont momenteel in Canada en zorgt daarmee voor een prachtige geografische spreiding van onze activiteiten.